DOEL

Voergroep Zuid wil jonge, actieve ­ondernemers helpen hun ambities waar te maken. Daarom ­starten wij de master­class “Boeren met Toekomst”. Je zult ­worden ­geïnspireerd door ervaren ­en professionele sprekers en ­coaches. Het zal een inspiratie zijn die ­absoluut zal bijdragen aan jouw succes! ­Bovendien word je onderdeel van een zeer waardevol ondernemersnetwerk van gelijk­gestemden binnen de rundvee-, ­geiten-, pluimvee- en varkenshouderij: jonge ­veehouders met een grote toekomst. 

Wat biedt Boeren met Toekomst? 

  • Kennis; nieuwste ontwikkelingen, handige tips en ondernemersvisies 
  • Inspiratie; successen, impulsen en motivatie door coaches en ondernemers 
  • Netwerken; ondernemersnetwerk in de ­veehouderij, waardevolle ­contacten

Toekomstgericht ondernemen

Hoe verdien je over vijf jaar geld en hoe houd je continuïteit in je bedrijf? Welke risico’s liggen er op de loer? Hoe ga ik om met mijn omgeving en wat doe ik om elke keer weer een stap vooruit te zetten en voor te blijven? Waar liggen de kansen? 

Wij zijn ondernemend en spreken de taal van de ondernemers in de veehouderij. Jouw leven draait om ondernemen. Het zit in je DNA. En dat geldt ook voor Voergroep Zuid. ­Daarom willen wij je verder helpen om toekomstgericht te ondernemen. Wij willen je inspireren en informeren met oog op de toekomst.

Dat is Boeren met Toekomst!